Marie -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Flying
 • Den ideelle kroppen

  Jeg har lenge hatt lyst til å skrive et tema inlegg om akuratt dette emnet.
  I dagens samfunn syntes jeg at utessende og hvordan det spesifikt skal være er høyt overvurdert. Den "ideelle" kroppen som de fleste ser på er vell slank kropp, store pupper, fin rompe osv..
  Men hvis vi skal ta en liten reality check er det veldig få jenter som har alt det i samme "pakke". Selv mener jeg at de jentene som virkelig har hele "pakka" er jenter med en dritrå personlighet, og som er komfertable med korppen sin og hvordan hun ser ut. Altså selv sier jeg ikke at jeg har helle pakka ellerno for det er mye jeg selv kunne gjort for å få litt mer former osv... men man må bare akseptere hvordan man ser ut, og at man kan ikke bare kan få store pupper plutselig uten at man bruker plastisk kirurgi. Har man ikke perfekt rompe eller helt flat mage for eksempel, er det bare ikke meningen at du skal ha det! Kroppen i seg selv er jo helt unik, og det at hvordan den ser ut skal være så viktig er ikke riktig.

  Jeg forstår godt at det kan være vanskelig å akseptere korppen sin, men hvis man fortsetter å over analysere kroppen ser den jo bare verre og verre ut!
  Det er ofte folk som har den største innflytelsen på hva man selv syntes om kroppen sin. Hører man mange ganger om dagen at man for eksempel er feit, kan man begynne og tro på det etterhvert.
  Dette har jo også veldig mye med skjellsord og mobbing. Man får rett og slett komplekser for ting man ikke burde ha komplekser for.
  Altså, kaller du en gutt eller jente stygg, tror de noen ganger på det! 

  //Privat//

  Her om dagen så jeg en video som heter "Shallow Hal" som sikker noen av dere har sett. Som handler om en mann som ser veldig på hvordan utseende jentene har, uten å engang tenke på personligheten.
  Etterhvert møter han en mann som får han til å se indre skjønnheten til jenter som deres utseende, sånn at utseende til jentene kommer helt ann på personligheten deres. Etterhvert i filmen møter han en veldig stor dame med en fantastisk personlighet. Han ser jo bare den perfekte jenta med dritfin kropp og sånt, men alle andre ser noe annet.
  Og helt til slutt får han se hvordan hun egentlig ser ut, og godtar at hun ikke har den "perfekte" kroppen. Hvis alt hadde vert sånn hadde jo egentlig verden vert perfekt?
  Isteden for at gutter går for jenter med perfekt utseende men dritdårlig personlighet, går de for pene jenter med god? Jentene går ikke for kjekke drittsekker, men kjekke, kjempesnille gutter?

  Nei, men konklusjonen min er i hvertfall at utseende er ikke viktig så lenge personligheten overgår det!
   

 • Angel in white

   
 • Bridal

   

 • Smile


   
 • Sorthvitt

   
 • Everytime

   

   
 • hits